Πλένουμε καλά όσο σπανάκι θέλουμε για να ξεπλυθούν όλα τα χώματα. Εγώ παίρνω συνήθως μια αγκαλιά. Δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι η δικιά σας. Πάντως όσο πιο μεγαλόσωμοι είστε τόσο πιο μεγάλη αγκαλιά και τόσο περισσότερο τρώτε.Οποτέ everything's under control.
Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το βάζουμε στη σαλατιέρα. Παίρνουμε όσο μανιτάρια θέλουμε. Εγώ βάζω άπειρα. Περίπου δυο μεγάλα κουτιά. Αλλά εσείς μπορεί να θέλετε λιγότερα. Τα πλένουμε εννοείται και τα κόβουμε σε όχι πολύ λεπτές φετίτσες. Τα βάζουμε στη σαλατιέρα.
Μετά παίρνουμε ...χμ...άπειρη φέτα, λέω ένα κιλό; Τέσπα θα δείτε, όπως νιώθετε εκείνη την ώρα. Και την καταστρέφουμε μέσα στη σαλατιέρα. Την καταστρέφουμε με τα χέρια ε, μη φοβάστε αν είναι λίγο γλυστερή.
Παίρνουμε δυο σκελίδες σκόρδο και τον κόβουμε σε πολύ μικροσκοπικά κομματάκια. Προσέξτε
μόνο μην κοπείτε. Βάζουμε και αυτόν μέσα.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο καλής ποιότητας και ξύδι μπαλσάμικο. Αν πεινάμε πολύ σκορπάμε μερικά croutons. Και ανακατεύουμε.
Ο Πόπαϋ μας δείχνει το δρόμο.
Enjoy :)
Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το βάζουμε στη σαλατιέρα. Παίρνουμε όσο μανιτάρια θέλουμε. Εγώ βάζω άπειρα. Περίπου δυο μεγάλα κουτιά. Αλλά εσείς μπορεί να θέλετε λιγότερα. Τα πλένουμε εννοείται και τα κόβουμε σε όχι πολύ λεπτές φετίτσες. Τα βάζουμε στη σαλατιέρα.
Μετά παίρνουμε ...χμ...άπειρη φέτα, λέω ένα κιλό; Τέσπα θα δείτε, όπως νιώθετε εκείνη την ώρα. Και την καταστρέφουμε μέσα στη σαλατιέρα. Την καταστρέφουμε με τα χέρια ε, μη φοβάστε αν είναι λίγο γλυστερή.
Παίρνουμε δυο σκελίδες σκόρδο και τον κόβουμε σε πολύ μικροσκοπικά κομματάκια. Προσέξτε
μόνο μην κοπείτε. Βάζουμε και αυτόν μέσα.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο καλής ποιότητας και ξύδι μπαλσάμικο. Αν πεινάμε πολύ σκορπάμε μερικά croutons. Και ανακατεύουμε.
Ο Πόπαϋ μας δείχνει το δρόμο.
Enjoy :)